Profhilo

Profhilo tretmanŠta je Profhilo?

Preparat koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu. Namenjen je za borbu protiv starenja kože, Profhilo je inovativan tretman za restruktuiranje kože i koristi se kada joj nedostaju elastičnost i volumen. Ovaj ne hirurški postupak se može koristiti na predelu lica, vrat, nadlaktica, šaka, kolena i dekoltea. Posebno je koristan za probleme vezane za stariju dob kada se javljaju bore i opuštena koža.

Kako Profhilo deluje?

Jedinstvena formula Profhilo dizajnirana je tako da hidrira i regeneriše vaše lice, a ne da deluje kao dermalni fieri (punjenje usana, konturisanje lica i sl.). Sadrži visok nivo hijaluronske kiseline koji deluje na sve nivoe kože (hipodermis, dermis i epidermis). Za razliku od dermalnih filera podstiče proizvodnju elastina i različitih tipova kolagena aktivacijom fibroblasta u dermu. Takođe podstiče proizvodnju keratinocita (ćelija epiderma) i adipocita (masnih ćelija potkožnoh tkiva) čineći vašu kožu elastičnijom, hidriranijom, čvršćom, boljeg tonusa i teksture.

 

Ko bi trebao da koristi Profhilo?

Tretman je idealan za žene i muškarce starije od 30 godina. Ne postoji gornja starosna granica za ovaj tretman. Nakon 30. godine količina hijaluronske kiseline, kolagena, elastina i masnih ćelija se postepeno gubi, pa cemo početi primećivati prve znake starenja. Ovo je idealno vreme za početak očuvanja mladolikog izgleda. Kao što je već napomenuto, ne postoji starosna granica za ovaj tretman i zapravo možete videti drastičnije rezultate kod starijih osoba. Ako imate više od 60 godina, moguće je da će ovaj tretman trebati da se kombinuje sa drugim tretmanima zbog dubine bora, tj. radi se kombinacija sa dermalnim filerima.

Šta možemo da očekujemo tokom tretmana?

Pre tretmana se uradi konsultacija kako bismo razgovarali o detaljima postupka i odlucili da li je to pravi rtetman za vas. Nakon konsultacija 2ml preparata Profhilo se ubrizgava u 5 tačaka sa svake strane lica, ili 10 tačaka u vrat. Ova tehnika ubrizgavanja se zove BAP (bio aestetic points) tehnika. U intervalu od 4 nedelje preporučuje se da se uradi još jedan tretman sa 2ml Profhila, da bi postigli najbolje i dugotrajne rezultate. Za stariju kožu gde su znaci starenja vidljiviji nekada je potrebno aplikovati veću količinu preparate.

Koliko traju efekti?

Rezultati sa tretmanom Profhilo traju 6 meseci do godinu dana zavisno od starosti kože.

Šta treba raditi pre tretmana?

Pre nego što vam se aplikuje Profhilo savetujemo da ne pijete alkohol 24h pre tretmana. Da bi se izbegao rizik da nastanu modrice nakon tretmana, najbolje je izbegavati nesteroidne anti-inflamatorne lekove i aspirin nekoliko dana pre tretmana.

Neželjeni efekti Profhila

Kao i bilo koji drugi postupak sa ubrizgavanjem proizvoda postoje i neke nuspojave koje se mogu očekivati. Nakon tretmana može se javiti crvenilo i blaga otečenost u tretiranom području. Međutim ove nuspojave treba da nestanu tokom 24 sata.

PRIMERI PRE I POSLE TRETMANA
Profhilo video