Nova generacija hemijskog pilinga: PRX-T 33

PRX-T 33 HEMIJSKI PILING

PRX-T 33 medicinski preparat za hemijski piling
PRX-T 33 je medicinski preparat za hemijski piling sa precizno odmerenim količinama trihlorsirćetne kiseline i vodonik-peroksida.

PRX-T 33 omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način: nema uboda kao kod injekcionih tretmana, nema bola, ni perioda oporavka, a koža zadržava svoju prirodnu boju i teksturu.

Bezbedan je za oba pola, za različite uzraste:

  • od 5 do 12 godina za lečenje ožiljaka
  • od 12 do 25 za pročišćavanje kože od pojave akni
  • od 25 do 35 za melazme i strije
  • posle 35. u antiejdžing procedurama za biorevitalizaciju kože tela i lica, opuštenu kožu grudi i prevenciju prevremenog starenja.

Ovaj hemijski piling idealan je kao prvi tretman kod osoba koje imaju strah od medicinskih tretmana. Trihlorsirćetna kiselina u koncentraciji od 33% stimuliše faktore rasta fibroblasta koji proizvode kolagen, bez ostećenja kože dok vodonik peroksid poboljšava prijemčivost njihovih receptora.

INDIKACIJE: gubitak čvrstine kože lica, vrata i dekoltea, učvršćivanje kože grudi, ulegnuti ožiljci, strije, dodatni tretman u lečenju melazmi i hiperpigmentacija kože.

Tretman sinergijski deluje sa frakcionim laserima i radiofrekventnim strujama, pospešujući rezultate ovih procedura. Tretman je jednostavan za primenu i za doktora i za pacijenta: bezbolan je, nema igala, nema vremena oporavka, nema fotoosetljivosti, traje ukupno pola sata.

  • revitalizacija lica i vrata
  • revitalizacija kože dekoltea i drugih regija na telu
  • strije
  • sveži, ulegnuti ožiljci
  • melazma
PRIMERI PRE I POSLE TRETMANA

Za održavanje postignutog efekta, u kućnoj terapiji se koristi WiQo kozmetika.

WIQo dermokozmetika za lice i telo

WIQo dermokozmetika za lice i telo

WIQo linija nastala je na osnovu indikacija koje su odredili dermatolozi, i razvijena na bazi poslednjih naučnih saznanja, kao trening za održavanje zdravlja kože, u tri ključna koraka: zaštita od štete izazvane spoljnim uticajima (UV zračenje, klima, zagadjenje), prevencija koja obezbedjuje hranu za zaštitu prirodnog hidro-lipidnog filma i stimulacija regeneracije kože kako bi se sprečila epidermalna atrofija sa borama i opuštanjem kao posledicama.

WIQo kozmetika ima 4 ključna preparata:

WIQo NOURISHING AND MOISTURIZING CREAM u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu obezbedjuje koži hranljive i zaštitne supstance koje joj nedostaju: protivupalni ekstrakti ehinacee, vitamine A i E koji imaju antioksidantno delovanje i pospešuju elastičnost kože. Krema za suvu kožu obogaćena je visokom koncentracijom hranljivog ši butera i pogodna je za negu nakon estetskih medicinskih tretmana (površinskih piling i biorevitalizacije bez igala), za modifikovanje hidro-lipidnog filma.

WIQo SMOOTHING FACE FLUID za lice i ELASTICIZING ANTI-DRYNG BODY CREAM za telo, preparati zasnovani na glikolnoj kiselini niže ph vrednosti održavaju elastičnost kože. Prirodna pH vrednost kože je oko 5.5. Primenom ovih proizvoda, snižava se ph vrdnost, zahtevajući od kože da radi vrstu prirodne “gimnastike” kako bi povratila fiziološku vrednost pH. Koža ne stiče naviku na ovaj proces, pa se zato svakodnevnom primenom proizvoda održava njena kontinuirana aktivnost.