CRYOLIFT

Mezoterapija bez igala

cryoliftCryolift je metod koji obuhvata biostimulativne efekte krioterapije udružene sa efektima aktivnih komponenti, koje se unose u kožu ovom terapijom.

Cryolift aparat poznate francuske firme Filorga radi na principu krioforeze. Na kožu se deluje direktno kriosondom, čija je temperatura do – 18 C, čime se izaziva vazokonstrikcija (skupljanje krvnih sudova), a potom i reaktivna vazodilatacija (širenje krvnih sudova). Na ovaj način se podstiče bolja prokrvljenost kože, optimalan dotok kiseonika i adekvatna oksigenacija dermalnih ćelija neophodna za održavanje ćelijske strukture.

Za implementaciju aktivnih supstanci koriste se odgovarajući gelovi :

  • NTCF gel sadrži čak 55 sastojaka (aminokiseline, vitamini, minerali, koenzimi, oligoelementi, hijaluronska kiselina, antioksidansi), koji obezbeđuju optimalnu ishranu kože.
  • Kolagen gel obezbeđuje izuzetnu hidrataciju kože.
  • Embriolift gel sadrži 25% ćelijskog ekstrakta, koji omogućava momentalni efekat zatezanja i 75% prirodnog proteinskog biološkog seruma, koji snažno stimuliše fibroblaste čime se obezbeđuje dugotrajan anti-age efekat.

Cryoliftom mogu da se tretiraju razne regije: lice, vrat, dekolte, očni kapci. Pored efekta hidratacije, ovim tretmanom se ublažavaju bore, hiperpigmentacije, proširene pore i znaci fotostarenja kože.

Tretman se sprovodi inicijalno 3-4 puta mesečno, a potom jednom mesečno, kako bi se održavali postignuti rezultati.

Za optimalne efekte se preporučuje da se pre izvođenja tretmana krioliftom uradi hemijski piling, kako bi implementacija aktivnih supstanci bila što bolja.

Pored toga što je tretman prijatan, ne ostavlja čak ni prolazno crvenilo, potpuno je bezbedan i za trudnice.